fbpx

Innovatie tijdens Trends Gazelle Awards

Headr werkte samen met Trends Magazine om de presentatie van de prestigieuze Trends Gazelle awards te vernieuwen. Het doel was om de interactie tussen presentatoren te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de kijkervaring. Traditioneel werd informatie via een green-screen gepresenteerd, wat de dynamiek tussen presentatoren kon belemmeren.

What we did

In het Innovation Lab ontstond het idee om een interactief touchscreen in de studio te integreren. Dit stelde presentatoren in staat om op een natuurlijke en vloeiende manier door de resultaten te navigeren.

Headr ontwikkelde vervolgens een digitale tool voor gebruik tijdens de opnames. Deze tool maakte het voor de presentatoren en gasten gemakkelijker om deel te nemen aan de conversatie en interactief met de inhoud om te gaan.

The challenge

De uitdaging was het vergroten van de interactie tussen presentatoren tijdens de Trends Gazelle awards, terwijl de kwaliteit en helderheid van de presentatie voor de kijkers behouden bleef.

Opportunity discovery

In het Innovation Lab werd duidelijk dat een interactiever presentatiemiddel nodig was om de dynamiek en betrokkenheid tijdens de uitzending te verhogen.

Creative ideation

De oplossing was een touchscreen dat presentatoren toestaat om op intuïtieve wijze door resultaten en content te navigeren, waardoor een meer natuurlijke en betrokken presentatiestijl mogelijk werd.

Prototyping

Headr ontwikkelde een gebruiksvriendelijke digitale tool die in de studio werd geïmplementeerd. Deze tool verbeterde de interactie tussen presentatoren en gasten aanzienlijk en vergemakkelijkte de presentatie van complexe informatie.

The result

De samenwerking met Headr bracht een significante verbetering in de presentatie van de Trends Gazelle awards. Voor innovatieve oplossingen die uw evenementen en presentaties naar een hoger niveau tillen, neem contact op met Headr.

Andere cases

Win een Gratis AI-implementatie voor Jouw Bedrijf!

Heb je een innovatief idee of een uitdagend probleem? Laat het ons weten en maak kans op een gratis AI-oplossing op maat gemaakt voor jouw bedrijf.