fbpx

Overstock vermindering bij Bredent

Headr nam de uitdaging aan om een oplossing te bieden voor Bredent, gericht op het verminderen van onverkochte voorraden bij hun klanten. Door een innovatief stockmanagementsysteem te ontwikkelen, streefden we naar een efficiëntere voorraadbeheer voor zowel Bredent als hun laboratoriumklanten.

What we did

In het Innovation Hub traject identificeerden we de behoefte aan een systeem dat labo’s zou helpen bij het beheer van hun voorraad. Het doel was om overstock te minimaliseren en de bestelprocessen te stroomlijnen.

Headr ontwikkelde een prototype waarbij laboranten materialen kunnen uitscannen met een tablet en scanner. Dit systeem stuurt automatisch bestelbonnen naar Bredent bij lage voorraadniveaus, geïntegreerd met hun huidige systeem.

The challenge

Bredent zocht een manier om overstock bij hun laboklanten te verminderen, zonder de bestaande workflows significant te verstoren.

Opportunity discovery

Headr zag de kans om een gebruiksvriendelijk, geïntegreerd stockmanagementsysteem te ontwikkelen dat automatisch bestellingen plaatst bij lage voorraadniveaus.

Creative ideation

De oplossing was een systeem waarbij laboranten eenvoudig materialen kunnen scannen en het systeem automatisch bestellingen genereert, waardoor handmatige processen overbodig worden.

Prototyping

Het ontwikkelde prototype faciliteert een efficiënte voorraadbeheer en naadloze bestelprocessen, waardoor Bredent real-time inzicht krijgt in de voorraadniveaus van hun klanten.

The result

Door Headr’s innovatie kunnen Bredent en hun klanten efficiënter voorraad beheren en overstock verminderen. Neem contact op met Headr voor op maat gemaakte digitale oplossingen die uw bedrijf kunnen transformeren.

Andere cases

Win een Gratis AI-implementatie voor Jouw Bedrijf!

Heb je een innovatief idee of een uitdagend probleem? Laat het ons weten en maak kans op een gratis AI-oplossing op maat gemaakt voor jouw bedrijf.