fbpx

About us

Headr is een innovatiestudio met een team van digitale experts gevestigd in Hasselt en een kantoor in Antwerpen.

Met onze service offering dekken we alle segmenten van de innovatiecyclus om zo jouw bedrijf net dat tikkeltje meer te geven en de kans te geven om te innoveren.

Our values

We deliver

Opleveren staat centraal bij ons, van deadlines zetten tot resultaten boeken. Wij gaan tot het einde om innovatie waar te maken.

No 💩

We houden van een directe aanpak en willen complexe onderdelen behapbaar maken voor iedereen. Innovatie moet niet moeilijk zijn, maar moet uitgevoerd worden.

Everything with passion

We zijn gepassioneerd door innoveren en door nieuwe technologieën en systemen. Deze passie willen we dan ook gebruiken om jouw organisatie future-proof te maken.

Our history and the future

Opgericht in 2018 als web-agency, groeide Headr’s passie voor webtechnologieën al snel uit tot een focus op digitalisering en optimalisatie. Onze frisse, jonge kijk levert keer op keer meerwaarde aan onze klanten. Bij Headr vind je een team van gelijkgestemden, allemaal gedreven door innovatie en nieuwe technologieën. Elk teamlid is een expert in zijn vak, waardoor we onszelf nu trots presenteren als een digitale innovatiestudio.

Win een Gratis AI-implementatie voor Jouw Bedrijf!

Heb je een innovatief idee of een uitdagend probleem? Laat het ons weten en maak kans op een gratis AI-oplossing op maat gemaakt voor jouw bedrijf.