Qviro

Webapplicatie

Qviro is de grootste marktplaats ter wereld om industriële robots te vergelijken. Het doel van het platform is het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken de juiste robot te vinden.

De marktplaats voor industriële robots

Wat doet Qviro?

Qviro is de grootste marktplaats ter wereld om industriële robots te vergelijken. Het doel van het platform is het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken de juiste robot te vinden.

Qviro doet dit door het mogelijk te maken om eenvoudig prijzen te vergelijken van verschillende aanbieders. Daarnaast kunnen gebruikers ook de recensies van collega's over de machines en de leverancier lezen om zich beter te informeren over hun aankoop.

Hoe wij Qviro hebben geholpen

Een platform waar industriële spelers machines kopen en verkopen van soms wel
100 000 euro of meer moet goed in elkaar zitten. Er is bij gevolg dan ook geen ruimte voor fouten in het ontwerpen van het platform of een slechte gebruikerservaring voor de gebruiker.

Op maat & flexibel platform

Qviro had een op maat gemaakte oplossing nodig die voldeed aan haar noden en flexibel genoeg is om aangepast te worden op basis van feedback van gebruikers en veranderingen op de markt.

Daarom kozen onze experts om het platform te bouwen met Craft CMS. Dit is een flexibele en gebruiksvriendelijke CMS die zich uitstekend leent voor krachtige platformen zoals Qviro te bouwen.

We ontwierpen voor Qviro ook op maat gemaakte plugins voor de website. Deze waren niet op de markt te vinden dus codeerden wij deze van nul op basis van de specifieke business logica en behoeften van Qviro.

Gebruiksgemak

Mensen - of het nu professionals of consumenten zijn - schakelen niet graag over naar een nieuw platform. Dit moet zo vlot en pijnloos mogelijk verlopen om snel nieuwe gebruikers aan te trekken.

Producten kun je om het zo gemakkelijk mogelijk te maken importeren via een csv bestand. Enkele muisklikken en de producten die je wilt importeren staan al op Qviro.

Mensen willen geen aparte logins maken voor elke site die ze bezoeken. Dit heeft een heel negatieve invloed op de retentiegraad van je gebruikers. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om met LinkedIn in te loggen, zo hoeven gebruikers niet met accounts te jongleren en gebruiken ze vaker Qviro.

Veiligheid

Om de toegang tot het platform exclusief te houden voor ondernemingen hebben we een automatische controle op e-mailadressen ingesteld. Zo kunnen enkel echte ondernemingen met een business adres zich aanmelden. Consumenten en spam-accounts worden tegengehouden!

Door de prijzen te verbergen en ingelogde gebruikers een beperkt aantal prijzen per dag te laten zien houden we oneerlijke concurrentie tegen. Aan de andere kant stoppen we hiermee ook het scrapen van informatie van de website door algoritmen en bots.

Bedrijfspagina

Productpagina

Wil je zelf eens kijken hoe het platform van Qviro eruit ziet? Dat kan op Qviro.com! Je kan natuurlijk ook altijd Qviro vragen naar hun ongezouten mening over onze samenwerking, wij zijn er zeker van dat ze tevreden waren met het project!

Heb je vragen over de case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?