Medeo

Webapplicatie

Medilim is een medische controledienst voor werkgevers die organisaties ondersteunt bij het opzetten en opvolgen van een aanwezigheidsbeleid en het uitvoeren van controles op het arbeidsbeleid. Medeo is een tool die werkgevers kunnen gebruiken om de medische controles te plannen en op te volgen.

Bij Headr begrijpen we dat het bouwen van een effectieve applicatie niet alleen gaat om het leveren van functionaliteiten, maar ook om het creëren van een oplossing die naadloos aansluit bij het bedrijfsproces van onze klanten. Daarom waren we verheugd toen we de kans kregen om de Medeo applicatie te bouwen voor Medilim, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitsturen van controle artsen voor bedrijven. In dit artikel delen we graag dit succesverhaal en hoe we te werk zijn gegaan om een volledig nieuwe applicatie te bouwen die perfect aan de behoeften van Medilim voldoet.

Stap 1: Analyseren van de functionaliteiten van de huidige applicatie

Voordat we aan de slag gingen met de ontwikkeling van de Medeo applicatie, hebben we grondig de bestaande functionaliteiten van de huidige applicatie van Medilim geanalyseerd. We wilden een diepgaand inzicht krijgen in hoe het huidige systeem werkte, welke processen er werden gebruikt en welke verbeteringen er nodig waren.


Stap 2: Analyseren van verbeteringen en nodige uitbreidingen voor future proofing

Na het analyseren van de huidige functionaliteiten, hebben we ons gericht op het identificeren van de nodige verbeteringen en uitbreidingen om de Medeo applicatie future proof te maken. We hebben nauw samengewerkt met het team van Medilim om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte oplossing konden bieden.

Stap 3: Bouwen van de applicatie

Voor de ontwikkeling van de Medeo applicatie hebben we gekozen voor een Laravel stack. Laravel is een krachtig en veelzijdig PHP-framework dat bekend staat om zijn robuustheid, flexibiliteit en veiligheid. Met behulp van Laravel konden we een solide basis leggen voor de applicatie, waardoor we efficiënt en gestructureerd kunnen werken aan het realiseren van de gewenste functionaliteiten.

Een van de belangrijke aspecten van de Medeo applicatie voor Medilim was de naadloze integratie met hun facturatiepartner, Wolters Kluwer. We begrijpen hoe cruciaal het is om een vlotte en geautomatiseerde facturatieflow te hebben, dus hebben we ervoor gezorgd dat de applicatie perfect kon samenwerken met het facturatiesysteem van Wolters Kluwer. Dit stelde Medilim in staat om snel en nauwkeurig facturen te genereren en te beheren, waardoor hun administratieve processen werden geoptimaliseerd.


Stap 4: Tussentijdse feedbackmomenten

Bij Headr geloven we sterk in het belang van tussentijdse feedbackmomenten tijdens het ontwikkelingsproces. We hebben regelmatig overleg gehad met het team van Medilim om de voortgang van de ontwikkeling te bespreken, feedback te verzamelen en eventuele aanpassingen door te voeren. Deze iteratieve aanpak zorgde ervoor dat we continu konden bijsturen en de Medeo applicatie precies konden afstemmen op de wensen van Medilim.

Stap 5: Dubbel draaien met de huidige applicatie en de nieuwe applicatie

Voordat we overgingen tot de definitieve oplevering van de Medeo applicatie, hebben we ervoor gezorgd dat deze probleemloos kon samenwerken met de bestaande applicatie van Medilim. We hebben uitgebreide tests en controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verliep en dat er geen verstoringen optraden tijdens het gebruik van beide systemen.

Stap 6: Oplevering

Na een zorgvuldig ontwikkelingsproces was het moment van oplevering aangebroken. We hebben de Medeo applicatie met trots aan Medilim overhandigd, wetende dat we een op maat gemaakte oplossing hadden gebouwd die volledig aan hun behoeften voldeed. Met de nieuwe applicatie kon Medilim efficiënter en effectiever controle artsen uitsturen, waardoor ze hun dienstverlening konden verbeteren en hun bedrijfsprocessen konden optimaliseren.

Bij Headr zijn we trots op ons vermogen om software te bouwen die zich aanpast aan het bedrijfsproces, in plaats van andersom. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die hen helpen hun doelen te bereiken en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Het bouwen van de Medeo applicatie voor Medilim was een uitstekend voorbeeld van hoe we onze expertise en toewijding hebben ingezet om een succesvol project te realiseren.

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?