LCC Store

Webshop

Headr ontwikkelt een toffe webshop met alle functionaliteiten van A tot Z. Handige product-galerijen en informatieve detailpagina’s worden vergezeld door classy marmeren vlakken en speelse tijgerprint-accentjes. Achterin schuilt een krachtig management-systeem, om de producten en klant-orders te beheren. Er zijn integraties mogelijk zoals MyParcel, MailChimp, facturatie,… om de workflow te ondersteunen en/of verbeteren. Ook actieprijzen, kortingscodes en cadeaubonnen zijn mogelijk.

Passion meets fashion

Wat doet LCC Store?

LCC Store is een online webshop en staat voor Larissa Cutillas-Carpe. De Store maakt onderdeel uit van LCC For You, waar ook social media en nageldesign deel van uitmaakt. Het doel is een unieke webshop creëren van mode en accessoires voor dames, ook voor diegenen met een maatje meer of minder.

Hoe wij LCC Store hebben geholpen?

Toffe én functionele webshop!

Headr ontwikkelde een toffe webshop met alle functionaliteiten van A tot Z. Handige product-galerijen en informatieve detailpagina’s worden vergezeld door classy marmeren vlakken en speelse tijgerprint-accentjes. Via de website is het makkelijk navigeren naar de verschillende categorieën, gaande van vrouwen tot mannen én zelfs volledige outfits! Daarnaast is er ook een “our story”-pagina waarin er extra uitleg te lezen is over het verhaal achter de webshop en kan je makkelijk het team bereiken via de “customer care”-pagina.

Een krachtig management-systeem

Achterin schuilt een krachtig management-systeem, om de producten en klant-orders te beheren. Er zijn integraties mogelijk zoals MyParcel, MailChimp, facturatie,… om de workflow te ondersteunen en/of verbeteren. Ook actieprijzen, kortingscodes en cadeaubonnen zijn mogelijk. Ook al is het geen gigantische webshop met miljoenen artikelen, is deze toch voorzien van alle functionaliteiten die zo een grote webshop zou hebben.

Wil je meer weten over LCC Store? Dan kan dat zeker via de website: lccstore.be
Heb je vragen over deze case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?