IS4U

Website

Beheer jij de websiteteksten van je bedrijf en die van eventuele partnerbedrijven al vlot in één omgeving? IS4U alvast wel. Dankzij Headr werkt het bedrijf nu met Craft CMS, een krachtig én gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS).

Beheer jij de websiteteksten van je bedrijf en die van eventuele partnerbedrijven al vlot in één omgeving? IS4U alvast wel. Dankzij Headr werkt het bedrijf nu met Craft CMS, een krachtig én gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS).

IS4U is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in identity en acces management (IAM) in verschillende sectoren, gaande van de zorg tot de overheid. IAM is een overkoepelende term voor processen binnen een organisatie die zich richten op het administreren en beheren van gebruikers en resources in het netwerk.

Één geheel via Craft CMS

Headr zorgde met Craft CMS voor een geïntegreerde website waarbij elke knop deel uitmaakt van een groter geheel. Onder ‘solutions’ zijn de oplossingen te vinden die IS4U aanbiedt, met bijhorende uitleg. Interesse in, bijvoorbeeld identity management? Klik op de bijhorende knop! Je komt dan terecht op een pagina over identity management zelf, waar er uitleg wordt gegeven. Daarnaast vind je ook nog een link naar een bijhorende workshop en tot slot kan je zien welke partners deze oplossing aanbieden.

Omgekeerd werkt dit ook! Als je een bepaalde partner kiest, krijg je uitleg over de partner zelf en de oplossingen die die specifieke partner aanbiedt! Klik je bijvoorbeeld op “ForgeRock”, dan zijn er vijf verschillende oplossingen die zij aanbieden: identity management, access management, multi-factor authentication, single sign-on en identity governance & administration. Klik op één van de oplossingen en je komt weer bij extra uitleg terecht en andere partners. Handig toch! Alles is dus verbonden.

Daarnaast zijn ook de verschillende case studies terug te vinden op de website. Bij een specifieke case study wordt uitleg gegeven over de stappen die IS4U heeft ondernomen, welke oplossing zij hebben gebruikt én met welke partner zij hebben samengewerkt, telkens ook weer gelinkt! Een website ontdekken was nog nooit zo makkelijk.

Zelf checken hoe makkelijk de website te ontdekken is? Check dan zeker hun site: is4u.be

Of zelf zin om een geïntegreerde website te bouwen? Neem contact met ons op, kom is langs voor een koffie en wij helpen je graag verder!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?