i8c

Wordpress

Integr8Consulting maakt onderdeel uit van de Cronos Groep. Hun missie is op een onafhankelijke en betrouwbare adviesbron te zijn voor hun klanten. Daarnaast zijn ze ook gefocust op het aanbieden van kwaliteitsvolle services. Zij willen hun klanten helpen om een digitale, samenhangende organisatie te worden op een pragmatische en kosten-efficiënte manier. Dit doen ze niet op een overheersende manier, allesbehalve – ze moedigen de bedrijven aan te groeien. Headr hielp de website te moderniseren en zorgde ervoor dat de website gebruiksvriendelijker werd.

Integr8Consulting maakt onderdeel uit van de Cronos Groep. Hun missie is erop gericht een onafhankelijke en betrouwbare adviesbron te zijn voor klanten. Daarnaast zijn ze ook gefocust op het aanbieden van kwaliteitsvolle services. Zij willen hun klanten helpen om een digitale, samenhangende organisatie te worden op een pragmatische en kosten-efficiënte manier. Dit doen ze niet op een overheersende manier, allesbehalve – ze moedigen de bedrijven aan te groeien.

Headr hielp de website te moderniseren en zorgde ervoor dat de website gebruiksvriendelijker werd. Ze deden dit door een beetje te toveren met WordPress. Op een efficiënte manier werden icoontjes gebruikt om beknopt, toch veel te vertellen. Er zijn ook linken naar de blogposts, hun social mediakanalen, de oplossingen die ze aanreiken.

Zelf met eigen ogen zien? Klik dan op deze link: i8c.be

Zelf willen? Neem dan contact met ons op!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?