Eigernorth

Website

“You chose the mountain, we help you reach the summit”, een quote door Eiger North. Zij zijn een technologie-onafhankelijk IT-digitaliseringsbedrijf. Zij willen jullie bedrijf laten groeien. Headr kreeg de kans hun website te ontwerpen en te optimaliseren. Kernwaarden zoals respect, transparantie en verandering maken het onderscheid tussen Eiger North en andere bedrijven. Ontdek de website en start de klimtocht naar de top!

Start jouw klim naar de top

Wat doet Eigernorth?

“You chose the mountain, we help you reach the summit”, is het mantra van het bedrijf Eiger North. Zij zijn een technologie-onafhankelijk IT-digitaliseringsbedrijf. Geen enkele uitdaging gaan ze uit de weg. Eiger North wil jouw bedrijf uitdagen kritisch en toekomstgericht na te denken over jouw digitaliseringsprojecten. Hierbij willen ze de lat hoog genoeg leggen. Kortom: ze willen dat jouw bedrijf de top bereikt én aan de top blijft.

Hoe wij Eiger North hebben geholpen?

Eiger North deed beroep op Headr om hun website uit te werken. In hun webdesign zie je dan ook duidelijk het verhaal terug dat zij naar voren willen brengen.

Visualiseren van hun verhaal

Headr is meegegaan met het merk en hun verhaal. Zoals eerder aangehaald, werken ze volgens het principe van “you chose the mountain, we help you reach the summit”. Hoe dit beter laten overkomen dan te werken met visuals die een klimtocht naar de eigenlijke Eiger-berg voorstellen? Dit komt terug doorheen de hele website.

Op de website worden de vragen beantwoord zoals: “Hoe vatten we een tocht aan?” en “Welke klimtools hanteren we?” De consultants worden dan ook voorgesteld als gidsen en hun projecten zijn terug te vinden onder “trek records”, omdat we hiermee verwijzen naar hun succesvolle, afgeronde projecten.

Functionele website

Naast het visualiseren van hun verhaal, focuste Headr ook op het ontwikkelen van een website die makkelijk te gebruiken is. Hun DNA werd duidelijk naar voren gebracht en in de kijker gezet als ook hun aanpak: hoe werken ze? Met welke tools werken ze? We zorgden ook voor een duidelijk gezicht achter het bedrijf. Daarnaast is hun portfolio op een overzichtelijke manier opgebouwd en zijn er duidelijke pagina’s opgemaakt voor informatie voor klanten of voor sollicitanten. Je vindt dus duidelijk je weg binnen de klimtocht van Eiger North 😊. Samen kunnen jullie de top bereiken.

Headr werkte voor deze website met Craft CMS. Op deze manier konden we een kwalitatieve, gepersonaliseerde website realiseren.

Wil je meer weten over Eiger North? Dan kan dat zeker via hun website: eigernorth.be

Heb je vragen over deze case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?