Eat@Home

Webapplicatie

Headr zorgde voor een totaaloplossing in samenwerking met Eat@Home. De volledige frituur draait eigenlijk geautomatiseerd. De werking ervan is dus efficiënt en makkelijk!

Iets meer dan een gewone frituur!

Wat doet Eat@Home?

Eat@Home staat voor Quality Fast Food en is een webshop voor een lekker concept te Oudsbergen. Zij serveren een divers aanbod van kwalitatieve én verse take-away gerechten: gaande van een snelle hap tot een uitgebreide maaltijd, voor thuis of op het werk.

Hoe wij Eat@Home hebben geholpen?

Customized webshop

Er is een uitgebreid aanbod. De producten werden dan ook allemaal toegevoegd aan de webshop. Zin in een frietje speciaal in plaats van een gewone friet? Geen enkel probleem, extra opties zijn makkelijk toe te voegen per gerecht! Eet jij graag hamburgers, maar stel je deze liever zelf samen? Wil je een specifieke combinatie? Ook geen enkel probleem, je kan namelijk jouw favoriete orders maken en opslaan zodat je deze makkelijk terugvindt en opnieuw kan bestellen!

Geautomatiseerde systemen

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, krijgt de frituur een orderbon en een sticker. Die sticker wordt op de bestelling geplakt. Dit proces gebeurt volledig automatisch en is zeer efficiënt.

Daarnaast werkt het systeem met orderslots. Het is niet zo dat men sowieso een aantal orders per uur kan verwerken. Er wordt gekeken naar de grootte van de bestelling en de tijdslots worden hier automatisch aan aangepast.

De webshop en schermen in de frituur, zijn gekoppeld aan het stockbeheer. Is jouw favoriete snack uitverkocht? Dan zie je dit automatisch op de schermen in de frituur én op de webshop. Dit geldt ook voor promoties! Geen enkele organisatorische zorgen dus, zo kan men volledig focussen op de lekkere gerechten!

Lekker eten voor bedrijven

Als bedrijf is het leuk om af en toe, met alle medewerkers, frietjes of broodjes te eten. Organisatorisch is dit echter een uitdaging wanneer je met 100 werknemers bent. Eat@Home zorgt voor een makkelijke oplossing: iedereen kan met zijn eigen account een bestelling plaatsen. Iedereen kan voor zichzelf betalen – dat geld wordt verzameld en samen met de order automatisch doorgestuurd. Daarnaast is de naam van de persoon terug te vinden op elke bestelling, zo loopt het niet in het honderd! Ook doen zij aan Soup@Work! Online kan je makkelijk soep bestellen voor jou en jouw collega’s.

Headr zorgde voor een totaaloplossing in samenwerking met Eat@Home. De volledige frituur draait eigenlijk geautomatiseerd. De werking ervan is dus efficiënt en makkelijk!

Wil je meer weten over Eat@Home of er zelf een frietje bestellen? Dan kan dat zeker via de website: eatathome.be

Heb je vragen over deze case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!


Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?