De Sportmasseur

Website

Voor de sportmasseur ontwikkelde we een basiswebsite met een jong uiterlijk. Waarbij het dynamische karakter van de sportieve vijftiger achter “De Sportmasseur” in de verf gezet wordt. Voor deze website ontwikkelde we een module die de socialmediaposts in realtime op de website plaatst, zo blijft de website actueel zonder dat dit extra werk van de klant vraagt.

Ervaring en kennis gebundeld in een passie voor het lichaam!

Wat doet De Sportmasseur?

De Sportmasseur staat voor Piet Van Cauter. Hij wil anderen helpen om lichaam én geest in optimale conditie te houden. Hij weet hier alles over, dankzij zijn ruime ervaring van 30 jaar op vlak van competitief en recreatief sporten. Niet alleen zijn lange ervaring als sporter speelt in zijn voordeel. Hij heeft namelijk ook zeer goede anatomische kennis én heeft een opleiding als sportmonitor, sportverzorger en sportmasseur. Conclusie: je bent zeker in goede handen hier!

Hoe wij De Sportmasseur hebben geholpen?

Social media posts in realtime

Headr ontwikkelde een basiswebsite met een jong uiterlijk. We probeerden het dynamische karakter van de sportieve vijftiger achter “De Sportmasseur” in de verf te zetten. Dit deden we door een module te ontwikkelen die de socialmediaposts in realtime op de website plaatst – dit zorgt ervoor dat de website actueel blijft, zonder dat dit extra werk van de klant vraagt.

De quotes van tevreden klanten van ‘De Sportmasseur’ zijn dan ook terug te vinden onder de pagina “recensies”. Deze reviews worden automatisch geüpload van de Facebookpagina van ‘De Sportmasseur’. Op deze manier wordt de webpagina automatisch aangevuld met de recensies van tevreden klanten. Goede reviews helpen het vertrouwen van de klant te winnen.

Overzichtelijk en geordend

Headr zorgde ervoor dat de massages die worden aangeboden, op een duidelijke en overzichtelijke manier worden voorgesteld. Het gaat hier niet enkel over sportmassages maar ook bijvoorbeeld massages voor Core Stability. Elke massage gaat gepaard met een uitleg van de soort massage en de voordelen die daaruit voortvloeien. Ook wordt er antwoord gegeven op de vragen: “waarom”, en “wanneer een sportmassage?” Het is dan ook makkelijk een afspraak te boeken via de website zelf.

Wil je meer weten over De Sportmasseur? Dan kan dat zeker via de website: desportmasseur.be
Heb je vragen over deze case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?