DataSense

Wordpress

Because your data makes sense!

Datasense houdt zich bezig met, u kan het al raden, data. Zij doen echter meer dan dat. De uitdaging ligt niet zozeer in het verzamelen van data maar in het vormen en integreren van data zodat er strategische inzichten uit voortvloeien. Het begint allemaal met het bepalen van de juiste datastrategie. Een concreet doel en dat vroeg om een professionele, goed uitgebouwde website.

Headr maakte de website met WordPress. De website zorgt voor een goed overzicht van het bedrijf. Zo kan er gesurft worden naar de oplossingen die DataSense aanbiedt, op deze kaartjes kan je klikken en dan kom je terecht bij extra uitleg én de onderdelen van de oplossing!

Daarnaast beschrijft Datasense ook 6 verschillende uitdagingen binnen de wereld van data! Ook hier werden geanimeerde kaartjes gemaakt met uitleg op de achterkant en doorklikmogelijkheden. DataSense stelt ook met trots hun softwaretechnologieën voor! Je vindt daarnaast ook blogposts terug en je kan het team leren kennen, een uitgebreide en professionele website dus! Doorheen de website werkten we ook steeds met de kleuren die DataSense vertegenwoordigen.

Ook eens kijken naar de datastrategie die het beste bij jou past? Neem dan zeker eens een kijkje op

Wil je jouw website ook net dat tikkeltje meer geven? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?