Cypress Diagnostics

Webapplicatie

Headr hielp Cypress Diagnostics met het uitbouwen van hun uitgebreide digitale catalogus. Hierdoor kunnen klanten op een makkelijke manier gedetailleerde informatie per product terugvinden.

Experts die werken voor professionele zorgverleners

Wat doet Cypress Diagnostics?

Cypress Diagnostics is een leverancier voor klinische labo’s. Hun producten screenen, diagnosticeren en monitoren de meest voorkomende ziekten wereldwijd. Voor hen komen patiënten op de eerste plaats, samen met het aanbieden van kwaliteit. Onder het motto “Patients and doctors have questions. Laboratories give answers.” zijn credibiliteit, helderheid en zorgzaamheid hun centrale kenmerken.

Hoe wij Cypress Diagnostics hebben geholpen

Headr hielp Cypress Diagnostics met het uitbouwen van hun uitgebreide digitale catalogus. Hierdoor kunnen klanten op een makkelijke manier gedetailleerde informatie per product terugvinden.

Automatisch up to date

Wat dit project uniek maakt, is dat de back-office van de site het toelaat automatisch aanpassingen te uploaden. De medewerkers van Cypress Diagnostics houden hun catalogus bij in een uitgebreid Excel-document, en wanneer ze dus een aanpassing uitvoeren kunnen ze de website gemakkelijk mee up to date houden. Zo wordt de foutenmarge kleiner en kunnen de werknemers in hun vertrouwde omgeving blijven werken.

Gebruiksvriendelijk

Omwille van de zeer uitgebreide catalogus, was het belangrijk dat de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk werd opgebouwd, onder andere door uitgebreide en complexe filtering op de productenpagina. Van elk product is er veelvuldige documentatie terug te vinden: sommige documentatie is enkel beschikbaar voor geregistreerde leveranciers en wordt dan ook afgeschermd voor de reguliere gebruiker.

Via de website van Cypress Diagnostics kan je letterlijk je winkelmandje vullen met de documentatie van de gewenste producten. Al deze PDF's kunnen dan gebundeld gedownload worden in een ZIP-bestand, dat we samenstellen vanop de Amazon S3 bucket.

Aan de andere kant werd de website op die manier opgebouwd dat het ook gebruiksvriendelijk is voor Cypress Diagnostics zelf. De website houdt bij welke productinformatie gedownload wordt en hoeveel downloads er zijn per product. De meest bekeken producten zullen dan ook bovenaan de productpagina worden geplaatst afhankelijk van in welke geografische regio de bezoeker zich bevind.

Headr bouwde de website met Craft CMS met als insteek dat zelfs de meest complexe logica ingebouwd kan worden. Daarnaast is de website beschikbaar in vijf verschillende talen en fun fact: het is onze eerste site die ook volledig in het Russisch beschikbaar is. 😉

Wil je meer weten over Cypress Diagnostics? Dan kan dat zeker via hun website: diagnostics.be

Heb je vragen over de case study of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?