Arne Nilis

Wordpress

Ook in 2021 zijn er nog steeds heel wat taboe-onderwerpen – een gokverslaving is daar één van. Arne Nilis is een ervaringsdeskundige die het taboe rond gokverslaving probeert te doorbreken. Hij focust op het coachen van lotgenoten en op het creëren van bewustwording rond het onderwerp. Samen met Arne probeerden we een website te ontwerpen die makkelijk te navigeren is. Je kan zijn verhaal ontdekken, een lezing boeken, coaching aanvragen. Arne streeft een maatschappelijk doel na dat ook in 2021 nog steeds erg aanwezig is. Wij mochten helpen een website te creëren die zijn doel ondersteunt.

Ervaringsdeskundige gokverslaving: van kwetsbaarheid naar kracht

Wat doet Arne Nilis?

Arne Nilis is een ervaringsdeskundige die zich focust op het doorbreken van het taboe rond gokverslaving. Nilis kampte zelf jaren met een gokverslaving, tot hij besefte dat hij er zelf iets aan moest doen. Hij gaf zijn problemen toe, zocht hulp en werd sterker. Vandaag probeert hij bewustwording rond dit onderwerp te creëren en lotgenoten te coachen.

Hoe wij Arne Nilis hebben geholpen?

Dynamische website

Headr realiseerde de website met WordPress. Op deze manier is het mogelijk voor Arne Nilis om zélf zijn website op een eenvoudige manier te beheren. Zo blijft de website ook up-to-date en kan hij bijvoorbeeld makkelijk blogposts toevoegen. We voegden nog wat illustraties toe om de website dynamischer te maken. Op deze manier is er een mooi samenspel tussen de tekstblokken en de visuele illustraties. De website werd gecreëerd met het oog op een makkelijke navigatie en overzichtelijkheid. Zo vind je op de webpagina van ‘coaching’ uitleg terug, maar ook een overzicht van mogelijke coaching en handige tools om snel en makkelijk een afspraak te maken: zowel voor een coaching als lezing.


Arne Nilis is een ervaringsdeskundige die zich ook bezig houdt met awareness te creëren rond gokverslaving. Hij doet dit dan ook door beroep te doen op de media en hier in aanwezig te zijn. Zo is er al een artikel verschenen over hem op de website van Sporza en was hij te gast bij het programma Van Gils en Gasten. Headr zorgde ervoor dat Arne Nilis makkelijk deze video’s kan delen met zijn publiek. Op zijn website voegde hij een video van TerZake toe.

Wil je meer weten over Arne Nilis? Dan kan dat zeker via zijn website: arnenilis.be
Heb je vragen over deze case studie of ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?