Actwise

Wordpress

Dynamische huisstijl


Actwise is een bedrijf dat al meerdere jaren van ervaring heeft opgebouwd in de sector van IT security. Zeven jaar geleden besloten ze te focussen op het beveiligen van digitale identiteiten, privileges en toegang. Headr mocht een website ontwikkelen die de leuke en dynamische sfeer achter het bedrijf weerspiegelt.

ActWise focust op het aanbieden van strategie, implementatie en opvolging om ervoor te zorgen dat elke identiteit veilig is. Daarnaast willen ze zich ook positioneren als een leuk bedrijf. Headr zorgde ervoor dat deze combinatie mooi zichtbaar werd op de website.


Via WordPress ging Headr aan de slag! Enerzijds zorgden we voor duidelijkheid en objectiviteit, maar anderzijds zetten we dit op een speelse manier neer op de website.

De specifieke huisstijl is consistent doorheen de volledige website met de sleutels en verschillende kaartjes met uitleg. Er is een speelse, bewegende banner die werd toegevoegd om het geheel nog wat dynamischer te maken.

Ook zin in een specifieke huisstijl die het dynamische en jonge karakter van jouw onderneming weerspiegelt? Of gewoon nood aan een (nieuwe) website? Contacteer ons dan zeker eens voor de mogelijkheden!

Bezoek de website

Vergelijkbare projecten

Klaar om de volgende stap te zetten in de digitalisatie van uw bedrijf?