Welkom bij Headr! We zijn een jong, fris bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van kick-ass web-based oplossingen. Onze creatieve aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf kunnen bieden. We nemen de verantwoordelijkheid voor onze projecten en zijn altijd betrokken bij jouw bedrijf en IT-dienst. Onze "can-do" mentaliteit helpt ons om elke uitdaging aan te gaan.

Onze oplossingen zijn niet alleen future-proof, maar ook specifiek op jouw bedrijf afgestemd. We documenteren onze code op een duidelijke manier, waardoor andere IT-partijen er gemakkelijk verder mee aan de slag kunnen. Kortom, Headr neemt de zorg uit handen en zorgt ervoor dat jouw bedrijf groeit.


Visie

Headr is een digital solution builder waar we ons focussen op web oplossingen. Bij Headr werken we vanuit het concept: “idee, prototype, product”. We willen klanten helpen hun idee zo snel mogelijk uit te werken. Op deze manier moet de klant geen grote commitment aangaan, en kan het met een prototype zien of het idee aanslaat. Zo kan er in een relatief korte periode een resultaat bekomen worden waar de klant mee aan de slag kan. Wanneer het prototype succesvol is gaan we over naar de volgende fase om een production ready applicatie te bouwen. Vanuit het prototype worden de verdere noden bepaald voor de applicatie. Op deze manier weet je dat je zeker goed zit vanaf het eerste moment.


Waar staan we voor?

Ontzorgen

Headr neemt de volledige uitvoering en opvolging op zich. We nemen de volledige verantwoordelijkheid en werken zeer hands-on. We gaan voor een eerlijke aanpak.

Samenwerking

We willen lid zijn van uw organisatie, en samen met uw team werken. Wij hebben de kennis om oplossingen te bouwen, jullie hebben de kennis van de organisatie.

Sterke oplossingen

Bij Headr is kwaliteit onze prioriteit. Onder het motto: “Een huis kan ook enkel op een goede fundering gebouwd worden”. We zorgen ervoor dat uw project zowel architecturaal als visueel sterk zit, zodat uw project kan groeien.

Headr-independent

Onze deliverables bevatten alles wat jij nodig hebt om het project succesvol te laten groeien. We documenteren de code, voorzien een handleiding, stellen schema’s op zodat jij volledig mee op de hoogte bent van de oplossing. We leiden uw IT-dienst op in het onderhoud van het project.